Blog

Volg de laatste nieuwtjes van B2 Reclame

B2 Reclame > Blog > Nieuws > Terugblik
TerugblikTerugblik

Terugblik

We zitten inmiddels al in de 3e maand van 2017, maar B2 Reclame blikt nog even met u terug naar 2016.

Want het was een jaar vol mooie projecten. We hebben weer veel auto’s voorzien van belettering. Zoals de bedrijfswagens van Betuw Tech, Roza Vastgoedonderhoud BV, Devaca, Havelaar en Arie Romijn. Ook onze eigen B2 Reclame bus hebben we voorzien van stickers. En wellicht heeft u ons al eens voorbij zien rijden. Zwaaien naar de bestuurder en eventuele bijrijders wordt erg gewaardeerd!

Voor van Roon hebben we ook verschillende voertuigen mogen beletteren en bijvoorbeeld ook de containers bevatten de tekst: “van Roon aannemersbedrijf”.

In opdracht van Arti70 hebben we op veel beurzen gestaan. Niet met een stand, maar bij de opbouw hebben we heel wat stickers en forexborden met reclame uitingen mogen produceren.

Ook hebben we heel wat parkeerborden geproduceerd en we hebben onszelf hierin gespecialiseerd.

Voor vlaggen klein en groot kan iedereen zich ook aanmelden bij B2 Reclame. In 2016 hebben we ook een aantal vlaggen geproduceerd en gemonteerd. Met onder andere de hoogwerker van Asperen Techniek, hebben wij een vlag of andere reclame uitingen zo geplaatst.

Wij van B2 Reclame hopen dan ook dat iedereen blij is met de geproduceerde reclame op gevels, auto’s en borden, en dat we in 2017 deze lijn kunnen voortzetten.

Het is ook meer dan een jaar geleden, dat deze vernieuwde website online ging met dank aan BlueBird Media, en we werken er hard aan om de site vaker te updaten. Bij onze Facebook pagina gaat dat beter, dus neem ook daar gerust een kijkje!

Binnenkort meer over de projecten waar we in 2017 mee bezig zijn.
Mocht u nog vragen hebben, wil ik u verwijzen naar onze contact pagina.

 

 

Geschreven door 3

Geen extra informatie beschikbaar