Tinten

B2 Reclame > Diensten > Tinten

Autoruit tinten/blinderen

Heeft u er over nagedacht om uw autoruiten te blinderen, maar u twijfelt nog? Dan kunnen wij van B2 Reclame u een paar redenen geven om u definitief uw autoruit te blinderen, uiteraard kan dit ook bij ons voor een zeer scherpe prijs met een prachtig resultaat.

Misschien kent u al van een paar voordelen van het tinten, zoals misschien wel de bekendste; het feit dat uw interieur goed beschermd word tegen UV-stralen. naast het feit dat UV licht niet goed is voor het interieur, is het ook niet goed voor uw eigen gezondheid, dit is vanwege de blootstelling tegen UV licht tijdens langere ritten. Ook helpen getinte ramen u met het beperken van de inkijk van buiten, zo kunt u dus een inbraak vertragen of beter, de inbraak voorkomen. Ook worden tegenliggers met zeer scherpe lichten een stuk minder belemmerend door de getinte autoruiten. Het laatste voordeel van het tinten van de autoruiten is omdat het chique is en voor een zakelijke uitstraling zorgt.

B2 Reclame, zorgvuldig tinten

Bent u geïnteresseerd in het tinten of blinderen van uw autoruiten? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Zo zijn wij van B2 Reclame in staat om uw autoruit te tinten/blinderen naar wens, tegenover een zeer scherp tarief.

Wij van B2 Reclame zijn van mening dat het tinten van autoruiten of blinderen vraagt om een zeer professionele aanpak. Wij zijn zeer precies op het gebied van het tinten van uw autoruit, de tinten die wij voor u kiezen zijn van een zeer hoge kwaliteit. Ons gekwalificeerde personeel gaat voor kwaliteit en een prachtig eindresultaat, dus we zorgen ervoor dat luchtbellen en vouwtjes worden vermeden. Wanneer de folie strak op de ruit zit dan zal deze ook veel langer meer gaan.

Voorbeelden uit ons portfolio

Service

Bij B2 Reclame kunt u altijd aanvraag doen voor een specifieke montage, bijvoorbeeld wanneer u een vraag heeft over de zonbescherming van uw kinderen op de achterbank door middel van de folie of voor een vraag over de warmte wering die door de zon op de ruit schijnt tijdens het rijden. Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier.

Waarom laten tinten door B2 Reclame?

  • Wij gebruiken de beste kwaliteit folie
  • Een goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Wij hebben een uitgebreid assortiment op voorraad
  • Optimale dienstverlening door deskundig personeel

Interesse in onze tinten?

Neem contact opVraag een offerte aan