Bouwborden

B2 Reclame > Diensten > Bouwborden

Prachtige bouwborden van B2 Reclame

Bouwborden is de perfecte manier om de omwonenden te informeren dat er werkzaam heden bezig zijn. Het kan gaan om een verhuizing, aanbouwing of renovatie. Een bouwbord komt altijd van pas. Het is een goed communicatie/promotie middel voor bouwbedrijven, aannemers, makelaren en vele andere organisaties. Bouwborden zijn door de structuur ook snel opvallend. Hierdoor worden ze snel gezien en wordt de boodschap op genomen.

Bouwborden in alle soorten en maten

Wij bieden borden in allerlei soorten en maten. Wij kunnen u daarom verzekeren van een uniek bord voor uw bedrijf. Uiteraard zijn onze borden gegarandeerd van de hoge kwaliteitsgarantie die u gewent bent van B2 Reclame. Wij werken nauw met u samen zodat uw ideeën zo precies mogelijk overgebracht kunnen worden. Daarnaast heeft u al voor een kleine prijs al een advies en een ontwerp. Ook hebben wij een zeer snelle levering en goede montage.

Voorbeelden uit ons portfolio

Complete service

Wij bieden ook een ruime mogelijkheid bij het plaatsen van bouwborden. U kunt er dus ook voor kiezen om een tijdelijk bord te plaatsen. Deze kunt u na een verbouwing nog steeds laten staan om hiermee reclame te maken. Dit bord heeft dus een dubbele bedoeling. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om borden te ontwerpen voor een verbouwing en deze na de verbouwing te verwijderen.

Het gebeurt wel eens dat een bord omwaait na een hevige storm. Wij vinden het belangrijk dat er een garantie gebonden zit aan deze ongelukkige gevallen. Daarom bieden wij een storm garantie op onze borden. Als dit het geval is, monteren wij het bord weer vakkundig vast.

Waarom bouwborden van B2 Reclame

  • Wij regelen alles van A tot Z
  • We werken enkel met hoogwaardige materialen
  • Uiteraard leveren we een goed berekende constructie

Interesse in onze bouwborden?

Neem contact opVraag een offerte aan