Reclamezuilen

B2 Reclame > Diensten > Reclamezuilen

Hoogwaardige reclamezuilen

Extra opvallen met uw bedrijf door middel van reclamezuilen. Met een reclame zuil kunnen uw klanten snel zien waar uw bedrijf of kantoor gevestigd is. Wij van B2 Reclame leveren hoogwaardige reclame zuilen die er verzorgt en strak uitzien. Vervolgens kunt u kiezen of de zuil verlicht of onverlicht is.

Maatwerk reclamezuil bij B2 Reclame

Voor ons is maatwerk het uitgangspunt, wij vervaardigen reclamezuilen in vele verschillende vormen en maten. Hierbij houden wij rekening met uw bedrijfsactiviteiten, architectuur en/of huisstijl. Daarnaast hebben wij een uitgebreid scala aan standaard reclamezuilen en systeemborden. Uitermate geschikt als terreinbewegwijzering of reclamedrager en toegankelijk voor elk budget.

Ontwerp van uw reclamezuil

Bij B2 Reclame heeft u veel keuze. Wij maken namelijk onze reclame zuilen in verschillende materialen. Wij bieden reclame zuilen van kwaliteiten zoals onverlicht, intern verlicht etcetera. Wij maken alles op maat, natuurlijk kunnen wij als experts ook een design voor u maken, zo maken wij een design voor u dat zich aanpast aan het thema van uw bedrijf.

Waarom een reclamezuil van B2 Reclame

  • Alles is mogelijk, reclamezuilen van groot tot klein (niets is ons te groot)
  • Keuze uit verlicht en onverlicht
  • Voor ieder budget een oplossing

Interesse in onze reclamezuilen?

Neem contact opVraag een offerte aan